Kā notievēt ātri un bez mocībām: nomet līdz 15kg īsā laikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Pēc trim dienām manas drēbes man bija par lielu! Nespēju noticēt tik labam rezultātam,» stāsta 2 bērnu māmiņa Diāna Šumahere (28) no Rīgas. Lasi interviju ar Diānu un uzzini, kā arī tu vari iegūt decembra atlaidi savam individuālajam uztura plānam!

- Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Pēc pirmā bērniņa piedzimšanas biju mēģinājusi nomest svaru, sāku iet uz limfodrenāžas ruļļiem un centos ēst veselīgi. Diemžēl rezultātu tā arī nesagaidīju.

Foto: Publicitātes foto

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Biju manāmi pieņēmusies svarā - ķermenis galīgi vairs nebija tvirts un smuks, visur bija kaut kas lieks. Sapratu, ka gribu būt smuka mamma un sieva. Gribēju, lai mana ģimene ar mani lepojās, lai bērniem nav jākaunas, ka viņiem ir apaļīga mamma.

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Biju lasījusi pozitīvās atsauksmes internetā un izpētījusi neskaitāmus tievētāju pieredzes stāstus. Pašai arī jau ilgu laiku iekšā bija vēlme pamēģināt, bet atturēja šaubas, vai man izdosies sasniegt tik labus rezultātus, kā cilvēkiem, par kuriem lasīju. Bet nodomāju: «Kas neriskē, tas nedzer šampanieti!» un pieteicos 7 dienu uztura plānam!

– Kā veicās ar diētas ievērošanu?

- Ievērot diētu bija ļoti viegli, jo manā uztura plānā bija tikai produkti, kas man garšoja. Biju sajūsmā, kad jau nākamajā rīta mans svars bija nokrities par 1 kilogramu, bet pēc trim dienām valkātās drēbes jau bija par lielu! Šobrīd esmu nometusi veselus 15 kilogramus, esmu ļoti apmierināta! Man ir daudz vairāk enerģijas un man ļoti patīk viegluma sajūta, kas rodas pareizi ēdot!

Foto: Publicitātes foto

– Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Man ļoti patīk Stokholmas diēta, jo rezultāti ir vienkārši fantastiski un nevienā brīdī nav jāmeklē, ko pa kluso apēst! Pamēģini! Noteikti nenožēlosi, jo jau pēc pirmās dienas būs redzami lieliski rezultāti!

Stokholmas diētas uztura plāns tev palīdzēs izskatīties skaisti uz svētkiem! Sāc šodien un zaudē liekos kilogramus ātri, bez mokošiem treniņiem un badošanās!

StockholmHealth.com - un zaudē lieko svaru 7 dienās!

Vai zināji? Stokholmas Diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas Ārstu asociācija!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu