Specvienības komandoss atklāj: ātrs veids, kā iegūt 10 kg jaunu muskuļu masu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

- Biju pārsteigts šoks. Neskatoties uz to, ka daudzus gadus esmu trenējis sporta zālē – man nekad nebija tāda ķermeņa un tādas muskuļu pieauguma kā tagad! Ar katru dienu redzēju starpību, burtiski jutu, ka «augu» - tāda sajūta, it kā muskuļi drīz uzsprāgs! - savas emocijas neslēpj 38-gadīgs Alberts Zibbers, specvienības komandoss.

Muskuļots gladiatora ķermenis rokas stiepiena attālumā

Svarīgi ir tas, ka šī jaunā metode iedarbojas ne tikai uz cilvēkiem, kuri agrāk bija intensīvi trenējuši kā Alberts Zibbers. Statisktika parāda kā vislielāko muskuļu pieaugums ir vīriešiem, kuri līdz šim nenodarbojas ar nekādu sportu (viņu muskuļu nav pārmērīgi pārslogoti). Vīrieši, kuri jau izmēģināja šo jauno metodi vidēji pieaudzēja 9,5 kg tīras muskuļu masas mēneša laikā bez piepūles un locītavu pārslogošanas (rekords ir 12 kg muskuļu mēnesī!). Turklāt tika dedzināti taukaudi, kas ļāva padarīt muskuļus pamanāmus un izveidot to reljefu (vēdera zonā, krūtīs, plecos un kājās).

Īstā muskuļu reljefa veidošanas mašīna

Tik neticami efekti ir jaunatklātas vielas nopelns, kura pārmaina organismu tauku dedzināšanas mašīnā un sniedz ārkārtīgi spēcīgu impulsu straujam muskuļu pieaugumam. Šī viela ne tikai dedzina tauku šūnas, bet arī izvada toksīnus, kuri piesārņo organismu. Turklāt organismā sākas automātisks muskuļaudu augšanas process. Pēc 2 lietošanas nedēļām notiek lieko taukaudu pārveidošana sausā, augstvērtīgā muskuļu masā. Nākamo 2 nedēļu laikā muskuļi var «piebriest» un iegūt nepieciešamo apjomu. Zinātnieki uzskata, ka viena šīs vielas deva atbilst līdz pat 4, 1,5h ilgiem, treniņiem sporta zālē.

Foto: Publicitātes foto

Treneri ir pārsteigti

– Profesionālie treneri nevarēja noticēt savām acīm, kad ieraudzīja manu ķermeni pirms un pēc kūres norises. Var precīzi redzēt, kā ir palielinājusies tīrā muskuļu masa, bet pamata vielmaiņas rādītājs pieauga par vairāk kā desmit procentiem. Turklāt biju ieguvis nedaudz labākus rezultātus izturības testos – stāsta Alberts Zibbers. To apstiprina arī citu dažāda vecuma vīriešu rezultāti, un arī viņi ieguva acīmredzamu muskulatūru bez tauku daudzuma palielinājuma. Turklāt viņiem palielinājās spēks, izturība un testosterona līmenis. Viņu paziņas un treneri nevarēja noticēt, ka tik nozīmīgs muskuļu pieaugums notika bez ilglaicīgiem treniņiem un rūpīgi izstrādātas diētas.

Pētnieki apstiprina jaunās metodes efektivitāti

Magdeburgas Universitātes zinātnieki ievietoja jauno vielu speciāli izstrādātās kapsulās. Saskaņā ar Skandināvijas neatkarīgo pētnieku viedokli šobrīd tas ir visspēcīgākais ierocis muskuļu masas palielināšanai. Kūre jau ir populāra Rietumeiropā, kur tā jau ir palīdzējusi 37 tūkstošiem cilvēku sasniegt vīrišķīgu augumu ar muskuļu reljefu. To veiksmīgi lieto cilvēki, kuri vēlas sasniegt vīrišķīgu un acīmredzami muskuļotu ķermeni, bet kuriem nav laika ilglaicīgiem un apgrūtinošiem treniņiem sporta zālē.

Kapsulas rūpīgi izpētīja neatkarīgie eksperti, bet to efektivitāte tika apstiprināta ziņojumā, kuru publicēja WIMP (Pasaules Muskuļu Fizioloģijas Institūts). Latvijā šīs kapsulas tikai sāk parādīties tirgū. Tās var pasūtīt tikai Internetā – tieši no ražotāja. Nospied saiti zemāk, lai pasūtītu un uzzinātu vairāk par jaunajām kapsulām.

Nospied šeit, ja gribi izveidot muskuļotu augumu 1 mēnesī >>

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu