Dziedātāja Natālija Tumševica pirms Ziemassvētkiem apdāvina bāreņus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Dziedātāja Natālija Tumševica kopā ar portālu «Sejas.lv» 21.decembrī devās uz Pļavnieku bāreņu aprūpes centru, kurā uzturas bērni līdz trīs gadu vecumam, kā arī Imantas bērnunamu, lai apciemotu bērnus un aizvestu svētku dāvanas, kā arī našķus. Māksliniece jau sešus gadus rīko Ziemassvētku labdarības koncertu, lai savāktu līdzekļus un palīdzētu bāreņiem. Tāpat dziedātāja daļu no labdarības ballē savāktajiem līdzekļiem sadarbībā ar portālu «Palīdzēsim.lv» dāvināja Mareka Odumiņa un Romāna Kurilovska rehabilitācijai.

Bāreņu aprūpes centra bērniem 21. decembris bija īpaša diena, tos ar svētku koncertu apciemoja vokālā grupa «Knīpas un knauķi», kā arī atbalstītāji, kuri apdāvināja gan bērnus, gan to audzinātājas.

Paši Pļavnieku bāreņu aprūpes centra mazie iemītnieki bija tērpušies sarkanos tērpos, atgādinot mazus rūķīšus; ik gadu audzinātājas izdomā jaunus tēlus, kuros īpašajā svētku eglītē iejūtas bērni.

Pēc svētku koncerta un uzrunām bērni saņēma saldumu paciņas un devās uz grupiņām, kuras atsevišķi apstaigāja dziedātāja ar savu mammu un draugiem, lai apdāvinātu bērnus ar Ziemassvētku dāvanām.

Bērniem tika gan mīļi vārdi, gan saldumi, gan rotaļlietas, apģērbs un viesu uzmanība. Mazuļi izmantoja iespēju parādīt viesiem savas rotaļlietas un kaut uz mirkli saņemt pieaugušus rotaļu biedrus, kā arī papildu devu mīļuma.

Pļavnieku bāreņu aprūpes centrā mitinās gan bāreņi, gan bērni, kuru vecākiem uz laiku ir atņemtas vecāku tiesības.

Bāreņu namā ir atrodami gan tikko dzimuši bērniņi, no kuriem ir atteikušies vecāki, gan bērni, kuriem ir jau trīs gadi.

Nepārtraukti viesu acīs bija asaras, bet visi varonīgi turējās un turpināja staigāt pa bāreņu aprūpes centra telpām.

Pēc Pļavnieku bāreņu aprūpes centra apmeklējuma dziedātāja devās uz Imantas bērnunamu, kur iepriecināja bērnus un jauniešus ar tiem vajadzīgām lietām un našķiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu