Uzmanību! Stokholmas diēta par veco cenu vēl tikai šodien!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Diētas septītajā dienā biju zaudējis jau 6 kilogramus liekā svara. Nolēmu turpināt, jo svars kritās labi un tas sniedza baigāko gandarījumu,» stāsta Raimonds Ragauskis (45) no Ikšķiles, kuram izdevies atbrīvoties no 20 kilogramiem liekā svara. Lasi interviju ar Raimondu un uzzini, kā bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju.

– Kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Iepriekš vienkārši izlikos, ka liekais svars nav mana problēma. Mierināju sevi, ka «vīrieši jau nekad neizskatās resni. Viņi ir «būdīgi» (smejas). Ēdu ierastos taukainos, miltainos un cukurainos ēdienus un neapdomīgi turpināju pampt. Agrāk man likās, ka ēst veselīgi nozīmē ēst negaršīgi, bet man taču patīk kārtīgi paēst!

Foto: Publicitātes foto

- Kāda bija motivācija notievēt tieši tagad?

- Mēģināju aprast ar savu «būdīgo» paskatu, bet liekas svars ļoti sāka traucēt, nodarbojoties ar sportu. Nespēju noturēt iepriekšējo skriešanas ātrumu un arī mana izturība bija sašļukusi. Tas uzdzina dusmas par sevi un manu lielo vēderu! Nolēmu notievēt un sāku meklēt ieteikumus labai diētai.

- Kā Jūs uzzinājāt par Stokholmas diētu?

- Stokholmas diētu bija izmēģinājis pazīstams ārsts, kurš ar rezultātu bija ļoti apmierināts. Viņš ieteica to izmēģināt arī man.

– Kā veicās ar diētas ievērošanu? - Aizpildīju testu, kur atbildēju uz jautājumiem par maniem līdzšinējiem ēšanas paradumiem un veselības stāvokli. Drīzumā e-pastā saņēmu savu uztura plānu un bez vilcināšanās sāku to arī ievērot. Ievēroju, ka svars pamazām kritās, bet pieļāvu iespēju, ka kuru katru dienu tas atgriezīsies. Aizdomas izgaisa 7. diētas dienā, kad sapratu, ka esmu zaudējis jau 6 kilogramus. Nolēmu turpināt, jo svars kritās labi un tas sniedza baigāko gandarījumu! Tā īsā laikā kopumā esmu zaudējis 20 kilogramus. Nav vairs līdzi jānēsā smagā tauku «josta» un kājas, rokas ir kļuvušas vieglākas. Tagad ir pavisam cits skats uz dzīvi!

Foto: Publicitātes foto

– Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Uztveriet Stokholmas diētu kā pakalpojumu pašiem sev. Vīri un viņu sievas kļūst laimīgāki, kad aptaukojies trīsdurvju skapis-izēdājs pārvēršas slaidā un varošā cilvēkā. Šo sajūtu ir pelnījis katrs no mums!

Ņem vērā: no nākamā gada Stokholmas diētas cena pieaugs, tāpēc izmanto īpašo izdevību tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams Tavā Stokholmas diētas profilā.

StockholmHealth.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Foto: Publicitātes foto


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu