Roberto Meloni atklāj, kā ātri atbrīvoties no «riepas» uz vēdera

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Šis būs Tavs pārmaiņu gads! Patiesi laimīgs un veiksmīgs Tu spēsi būt tikai tad, kad atbrīvosies no liekā svara,» saka kulinārijas šova vadītājs un gardēdis Roberto Meloni. Lasi interviju ar mākslinieku, kurā viņš atklāj, kā nomest liekos kilogramus, lai liekais svars nekad neatgrieztos.

– Kāda ir Tava personīgā pieredze ar notievēšanu?

– Kopš sevi atceros man vienmēr ļoti paticis ēst. Es pats līdz 16 gadu vecumam biju «bumbulītis» un jau tad sāku apzināties, ka mani ēšanas paradumi nav tie pareizākie. Sapratu, ka, šādi ēdot, slaidu augumu uzturēt ir nereāli. Pat, ja ļoti smagi strādā trenažieru zālē, bez veselīga uztura nekādu labo rezultātu nebūs! Pareizas ēdiena kombinācijas ir visa pamatā!

– Ko par diētām domāji līdz sastapies ar Stokholmas diētu?

– Pirms iepazīšanās ar Stokholmas diētu domāju, ka diēta nozīmē ēst salātlapas un dzīvot mūžīgā badā bez iespējas baudīt garšīgu ēdienu. Stokholmas diēta manus priekšstatus par diētu pilnībā apgāza, jo piedāvā veselīgas, sātīgas ēdienreizes ar «odziņu».

Foto: Publiciātes foto

– Dalies savā pieredzē ar Stokholmas diētas ēdieniem! Kas tev likās interesanti un kas garšoja?

– Tieši tas, ka Stokholmas diētas receptes ir fantastiski garšīgas un viegli pagatavojamas, mani arī visvairāk pārsteidza! Vispār nebija sajūta, ka tie būtu diētas ēdieni. Stokholmas diētai nav nekāda sakara ar bailēm un badu! Izmēģinot receptes, pēc maltītes jutos spēcīgs, enerģisks un priecīgs.

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēlās atgūt formu?

- Ja gribi notievēt un vairs nekad neatgriezties pie vecajiem paradumiem, neizdomā mistiskas diētas, kas liek Tev dzīvot badā. Tagad Tev ir iespēja atgūt formu veselīgi un garšīgi! Saņem Stokholmas diētas plānu tagad un baudi rezultātu jau pēc pāris dienām! Labākais laiks, lai sāktu bija jau vakar, otrs labākais ir šodien! Sāc!

Lūk, ko tu saņemsi, piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

1. BEZMAKSAS konsultācijas

2. Sulīgu 80% atlaidi savam notievēšanas plānam

3. BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars nekad neatgrieztos

4. Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un saņem individuāli tieši tev radītu notievēšanas plānu!

Vai zināji? Stokholmas Diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas Ārstu asociācija!

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu