Lienes Skulmes labdarības vakarā viesi aktīvi ziedo mākslinieces brāļameitas Elzas ārstēšanai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

6.marta vakarā viesnīcā «Roma» norisinājās mākslinieces Lienes Skulmes rīkotais labdarības vakars, kurā ikvienam bija iespēja atbalstīt viņas brāļa Jāņa vienpadsmit gadus veco meitiņu Elzu, kurai diagnosticēts galvas audzējs.

Tā kā Lienes ģimene un draugi nespēj nodrošināt nepieciešamo summu meitenes ārstēšanai, kuru nav iespējams veikt Latvijā, sabiedrībā pazīstamā persona uzrunāja savus atbalstītājus un rīkoja īpašu labdarības vakaru, izsoli, kurā visus saziedotos līdzekļus novirzīs Elzas ārstēšanai.

Liene konkrēti nevar nosaukt, cik liela summa nepieciešama mazās Elziņas ārstēšanai: operāciju veiks Vācijā, tās izmaksas ir 21 000 eiro, bet vēl nepieciešama ķīmijterapija un citas terapijas, zāles, rehabilitācija.

Labdarības vakarā bija iespējams iegādāties mākslas darbus, sanākušie viesi neskopojās un ziedoja lielas summas, pāris darbi tika izsolīti pat par 300 un vairāk eiro.

Beigu beigās no 26 izsoles priekšmetiem 24 tika izsolīti, bet atlikušos iespējams iegādāties, sazinoties ar Lieni portālā «Facebook».

Labdarības vakarā ar priekšnesumiem priecēja arī dziedātāja Jenny May, grupas «Flame and the Rolltones» solists Atis Zviedris, jaunās dziedātājas Samanta Kid, Gabriēla, un koklēja Lienes māsasmeita Laura Agnese Pauliņa.

Ja neapmeklēji labdarības vakaru, bet vēlies palīdzēt Elziņai, ir iespējams ziedot līdzekļus - Gundega Liepiņa, LV70HABA000151A109661

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu