Iedvesmojies! Sieviete pārsteidz ar kardinālām pārvērtībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Zaudējot 14 kilogramus liekā svara, esmu ieguvusi lielisku izskatu un pašsajūtu. Manas drēbes kļuvušas daudz vaļīgākas un es no 44. izmēra esmu pārgājusi uz 38.» - par savu tievēšanas pieredzi stāsta tirdzniecības pārstāve Sanita Pehlaka (33) no Madonas. Lasi interviju ar Sanitu un uzzini par savām iepējām ātri notievēt un saņem Sieviešu kluba pavasara īpašo dāvanu!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Laikam nav tādas diētas, ko es neesmu mēģinājusi. Iesākumā, kā jau daudzi «ēdu mazāk». Mēģināju arī olu diētu un spīdzināju sevi, nēēdot gaļu un saldumus. Bet lieko svaru «padzīt» tā arī neizdevās. Turpināju meklēt savu ideālo risinājumu...

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Man bija apnicis mans liekais svars un grūtuma sajūta pēc katras ēdienreizes. Es gribēju sākt jaunu, skaistu dzīvi!

Foto: Publiciātes foto

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Par Stokholmas diētu daudz biju lasījusi internetā, bet nepievērsu uzmanību. Kādā pasākumā ieminējos par tievēšanu un tad par šo diētu izvērsās pat vesela diskusija. Dzirdēju labas atsauksmes, tāpēc nolēmu, ka jāizmēģina arī man. Pirms diētas uzsākšanas mani iedvesmoja meitene, kura šo diētu jau lietoja un bija sasniegusi lieliskus rezultātus. Izdzirdēju frāzi, kas man iespiedās atmiņā: «Es gūstu baudu, skatoties, kā visi ēd bez baudas un apstāšanās!» Tā bija zaļā gaisma šo diētu izmēģināt arī man.

–Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?


- Diētas ievērošana nesagādāja nekādas grūtības. Viss noritēja, kā sagaidīju - nekādas bada sajūtas un motivējošs svara zudums. Mani pirmie rezultāti bija jau tajā pašā nedēļā. Tie bija apbrīnojami. Es guvu un vēl joprojām gūstu baudu no sevis, no tā ko ieraugu spogulī. Manas drēbes kļuvušas arvien vaļīgākas un pamazām es no 44. izmēra esmu pārgājusi uz 38., zaudējot 14 kg un iegūstot lielisku pašsajūtu. Turklāt esmu sākusi gatavot arī ļoti gardus un veselīgus ēdienus, kurus nu jau baudu kopā ar savu ģimeni.

Foto: Publiciātes foto

Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Uz priekšu! Sāc sevi un savu ķermeni iemīlēt no jauna. Šī diēta atvērs Tevi kā tādu puķi šajā pavasarī! Neatlieciet uz vēlāku un pasūtiet savu Stokholmas diētas plānu tūlīt pat!

SPIED ŠEIT

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu