Dūru vicināšana, asaras un puņķi: «Lauku sētā» pieaug kaislības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Ceturtdien, 16. novembrī, LNT ekrānos bija vērojama jaunākā «Lauku sētas» sērija, kurā valdīja rosība un saspringta atmosfēra, jo straujiem soļiem tuvojas fināls.

Visi dalībnieki strādāja melnām mutēm, tomēr, lai darbi raitāk veiktos, raidījuma vadītājs Jānis ļāva katram izvēlēties palīgu no izbalsotajiem dalībniekiem. Kristaps izvēlējās Intaru, jo ar viņu bija izveidojušās labākās attiecības, Dace izvēlas Egīlu, jo viņš prot to, ko pati nemāk, Matīss izvēlas Lauru, jo viņa darītu visus virtuves darbus, bet Elīna izvēlas Normundu, lai «Lauku sētā» atkal valdītu jautrība un Laurai nebūtu skumji.

Ilgi gaidītā atkaltikšanās izvērtās teju naidā, jo uzliesmoja vecie kašķi. Kristaps ar Intaru brūk virsū Normundam, jo kad viņam nācās pamest «Lauku sētu» līdzi bija paņēmis Inesi, nevis kā bija sarunāts – Elīnu. Laura visiem dalībniekiem krīt uz nerviem, taču Matīss ir laimīgs, ka viņam nav jāvergo pa virtuvi un var darīt savus darbus.

Visbeidzot, raidījuma vadītājs paziņoja šokējošu jaunumu - tieši dalībniekiem, kuri ir atgriezušies, būs iespēja izlemt - kurš no vecajiem ir nedēļas čaklākais, bet kurš sliņķis. Sašutums un diskusijas norit augstos toņos, līst asaras un tiek vīstītas dūres. Laura aizstāv Matīsu, taču Intars un Egīls par katru cenu uz sliņķu sola grib sēdināt tieši Matīsu. Pēc garām sarunām palīgi lemj, ka nedēļas čaklākais ir Kristaps, bet sliņķis - Elīna. Normunds Elīnai bija solījis, ka viņu noteikti aizstāvēšot, bet pie sarunām pavisam piemirsa par Elīnu.

Par palikšanu «Lauku sētā» cīnās Elīna un Matīss, viņiem ar aizsietām acīm jādauza māla podi. Cīņas finālā Jānis paziņo negaidītu lēmumu ­– šovu nepamet neviens dalībnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu