Starp «Caur ērkšķiem uz…» mīlniecēm izceļas nopietns konflikts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vērīgākajiem sociālā raidījuma «Caur ērkšķiem uz…» skatītājiem nav palicis nepamanīts fakts, ka divu dalībnieču starpā uzplaukušas romantiskas jūtas. Krista un Laima jau iepriekšējās sērijās neslēpa savas simpātijas viena pret otru un lielāko daļu laika pavadīja kopā. Nu 23. novembrī «STV Pirmā!» skatītāji būs liecinieki īstam skandālam un publiskai attiecību kārtošanai abu dāmu starpā.

Rīts Ādažu mājā iesāksies īpaši agri, kad līdz ar saullēktu pie dalībniecēm ieradīsies folkloras kopa «Vilcenes», lai kopā ar dalībniecēm vāktu rasas pilienus un uzņemtu dabas enerģiju. Pēc iepriekšējā vakara ballītes panku meitene Krista nespēs «savākties» un ar savu agresīvo uzvedību provocēs ne tikai dalībnieces un nodarbību vadītājus, bet arī savu draudzeni Laimu. Pēc neganta strīda abu starpā, viņa Laimu ignorēs un uzvedīsies tiešām neciešami.

«Es Laimai šodien šo to pateicu, par ko viņa uz mani apvainojās. Bet šā vai tā viņa nespēj no manis turēties pa gabalu. Es viņai pateicu to, ka es tikai izklaidējos, un par to viņa apvainojās,» strīda iemeslu atklās Krista. Taču Laima būs pretējās domās: «Krista teica to, ka es viņai uzmācoties un viņu izmantojot. Reāli tā nebija, jo viņa pati, līdzko durvis aiztaisījās ciet, klupa virsū,» saka Laima.

Pēc piesātinātās dienas, kad dalībnieces apmeklēs ne tikai veselīga uztura meistarklasi, Latvijas Nacionālo mākslas muzeju un pašas gatavos gardus ogu smūtijus, kā arī neskaitāmajām Kristas dusmu lēkmēm, viņa beidzot Laimai atklās savas uzvedības iemeslus: «Tu esi su***, es tevi arī ienīstu. Par visu. Pirmām kārtām tu dejoji ar citām su****. Tu mani krāpi.» Uz ko Laima atzīs: «Vainīga, jā. Atzīstu.» Taču vēlāk, paliekot aci pret aci ar TV kameru, jaunā sieviete neslēps savas emocijas un pārdzīvos draudzenes pāridarījumus: «Es ļauju cilvēkiem sevi morāli un fiziski ietekmēt. Tāpēc vien, ka man kāds cilvēks patīk. Esmu Kristai kā rotaļu lācītis, kuru kad grib, pavelk tuvāk un apmīļo. Un tā bija mana lielākā kļūda.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu