Holivudā briest jauns seksa ieraksta skandāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Savulaik populārā televīzijas seriāla «The O.C.» zvaigzne Miša Bārtone (Mischa Barton, 31) varētu kļūst par jauna seksa ieraksta skandāla galveno varoni. Bulvārprese raksta, ka šobrīd minētais daiļās aktrises seksa video, kurā viņa redzama ar kādu tumšmatainu vīrieti, tiek piedāvāts lielākajām porno kompānijām.

Tiesa, pati Bārtone nav komentējusi šīs baumas un nedēļas nogali pavadījusi Malibu.

Holivudā baumo, ka seksa ieraksta cena varētu sasniegt 500 000 dolāru. Ieinteresētas ir «YouPorn.com», «Porn.com» un «RedTube.com» kompānijas.

Vienlaikus šajā darījumā iesaistītie ir nobažījušies par iespējamo Bārtones reakciju. Kā zināms, vēl pavisam nesen aktrise nogādāta slimnīcā uz psihiskās veselības pārbaudi pēc tam, kad viņa pārbiedējusi kaimiņus, klaigājot pie savas mājas žoga par pasaules galu, savu suni un māti-raganu. Un tas diemžēl nebija pirmais šāds incidents.

Londonā dzimusī aktrise piecu gadu vecumā ar ģimeni pārcēlās uz ASV un kā maza meitene filmējās tādās pazīstamās filmās kā «Sixth Sense» un «Notting Hill». Vēlāk sekoja filmēšanās pusaudžu seriālā «The O.C.», kam līdzi nāca slava un bohēma, kas ik pa laikam izgāja ārpus rāmjiem.

2007. gadā viņa arestēta par automašīnas vadīšanu reibumā un bez autovadītājas tiesībām. Sekoja nervu sabrukums un finansiālas nebūšanas.

Kas zina, kā aktrise reaģēs, ja atklātībā nonāks minētais seksa ieraksts?



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu