«MTV Latvija» uz laiku pārtrauc darbību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saistībā ar sarežģīto ekonomisko situāciju valstī «MTV Latvia» izmaksu samazināšanas nolūkā uz laiku apvienojusies ar «MTV Lietuva», aģentūru LETA informēja «MTV Latvija» direktore Liliāna Ozoliņa.

«Patlaban kanāls taupa izdevumus un «MTV Latvia» kļuvis internacionālāks, līdz ar to subtitri tiek rādīti angļu valodā, reklāmas pauzes ir gan lietuviešu, gan latviešu valodā, bet viss pārējais palicis tieši tāpat kā iepriekš,» sacīja Ozoliņa.

«MTV Lietuva» pārņēmusi vairākus pienākumus no «MTV Latvia», un subtitri tiek veidoti vienlaikus abām valstīm.

«Šīs izmaiņas nav ilgstošas. Subtitri latviešu valodā tiks atjaunoti, tiklīdz valstī uzlabosies ekonomiskā situācija,» uzsvēra Ozoliņa.

www.mtv.lv

Ozoliņa iepriekš vēstīja, ka «MTV Latvija» vīdžejs Žanete Skarule turpinās vadīt raidījumus, kā tas bijis iepriekš, bet divas pārējās «MTV Latvija» darbinieces — mārketinga menedžere un kampaņu koordinatore — tiks atlaistas.

MTV Baltijas kanāls, kas katrā valstī darbojas kā trīs atsevišķi kanāli — «MTV Latvija», «MTV Lietuva» un «MTV Eesti» —, darbu sāka 2006. gada septembrī.

Pirmais MTV kanāls darbu sāka 1981. gada 1. augustā ASV, Ņūdžersijā, un toreiz MTV redzēja tikai pāris tūkstoši Ņūdžersijas iedzīvotāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu