Džordžs Lūkass: «Zvaigžņu karu» oriģinālās triloģijas aktieri tikpat kā nolīgti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Režisors Džordžs Lūkass atklājis, ka trīs oriģinālās «Star Wars» («Zvaigžņu kari») franšīzes aktieri «tikpat kā» nolīgti dalībai jaunā filmā.

Režisors sarunā ar biznesa žurnālu «Bloomberg Businessweek» apstiprināja medijos izskanējušās baumas, ka gaidāmajos «Zvaigžņu karos 7» spēlēs aktieri Harisons Fords, Kerija Fišere un Marks Hamils. «Mēs jau bijām nolīguši Marku, Keriju un Harisonu vai vismaz bijām tikuši līdz pārrunu beidzamajiem posmiem,» viņš norādīja uz notikumiem pirms studijas «Lucasfilm» pārdošanas filmu kompānijai «Disney» pagājušā gada oktobrī. Tāpēc es viņiem piezvanīju un teicu: «Redziet, tagad notiks tā.»»

«Varbūt man nevajadzēja to teikt. Man šķiet, ka viņi to grib paziņot ar lielu blīkšķi, bet mēs ar viņiem risinājām sarunas. Es neatklāšu, vai tās bija veiksmīgas,» piebilda Lūkass.

Šonedēļ Fišere, kura oriģinālajā triloģijā atveidoja princesi Leju, paziņoja par savu jauno lomu «Zvaigžņu karu» gaidāmajā filmā, taču drīz pēc tam atrunājās, ka esot jokojusi. Ārvalstu medijos arī izskanējusi informācija, ka Fords jau noslēdzis līgumu par piedalīšanos plānotajā kinolentē, bet Hamils pārrunā tādu iespēju.

Kā jau ziņots, franšīzes dibinātājs Lūkass, kurš ar «Lucasfilm» pārdošanu zaudēja kontroli pār to, jaunajās «Zvaigžņu karu» filmās darbosies kā «radošais konsultants».

Filmu plānots izlaist 2015.gadā, un tās režisors būs Dž.Dž.Abramss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu