Atlikta Stīvam Džobsam veltītās biogrāfiskās filmas nonākšana uz ekrāniem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Biogrāfiskajai filmai par tehnoloģiju giganta «Apple» dibinātāju Stīvu Džobsu, kurā viņu spēlē aktieris Eštons Kačers, atlikts iznākšanas datums.

ASV kinoteātros filmu «jOBS» bija plānots laist klajā 19.aprīlī, svinot kompānijas dibināšanas 37.gadadienu. Tomēr izlaišana pārcelta uz vēl nezināmu datumu, vēsta izklaides industrijas portāls «Deadline».

Kinokompānijas «Open Road» un «Five Star Films» kā iemeslu min to, ka neesot pieticis laika «radīt ažiotāžu» ap gaidāmo kinolenti, tāpēc nolemts tās iznākšanu atlikt uz vēlāku laiku.

Filma vēstīs par Džobsa dzīvi no 1971. līdz 2000.gadam, kad viņš no «ietiepīga hipija» pārtapa radošās pasaules ikonā.

«jOBS» pirmizrāde janvārī norisinājās Sandensas kinofestivālā. Neilgi pēc tam filmu nopēla «Apple» līdzdibinātājs Stīvs Vozņaks, sakot, ka tajā attēlotie notikumi neatbilst patiesībai. Viņš gan arī atzina, ka kinolenti neesot noskatījies pilnībā.

Tikmēr drāmas «The Social Network» («Sociālais tīkls») scenārists Ārons Sorkins veido citu filmu par Džobsu, kurš 2011.gadā mira no aizkuņģa dziedzera vēža. Tā balstīta uz Valtera Izaksona sarakstīto biogrāfiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu