Izsolīs «Terminatora» franšīzi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bankrotējusī kompānija, kurai pieder tiesības uz «Terminatora» filmu franšīzi, gatavojas tās nākamgad izsolīt, par kurām jau tagad tiek izrādīta liela interese, otrdien paziņoja kompānijas konsultants.

«Halcyon Holding Group» ieguva tiesības uz «Terminatora» franšīzi 2007.gadā par aptuveni 25 miljoniem ASV dolāru (11,9 miljoniem latu). Tiesībās ietilpst peļņa no turpmāk radītajām filmām, spēlēm, DVD un televīzijas seriāliem, tomēr kompānijai ir ierobežotas tiesības vai nepieder tās vispār uz peļņu no pirmajām trīs filmām.

«Halcyon Holding Group», kas iesniedza bankrota pieteikumu aizsardzībai pret kreditoriem šā gada augustā, ir producentu kompānija, kas veidojusi pēdējo filmu par ikonisko robotu no nākotnes «Terminator: Salvation» («Terminators: Glābšana»).

Kompānija centīsies pārdot savus aktīvus janvārī, atklāja Kevins Šulcs no konsultāciju uzņēmuma «FTI Capital Advisors», kas palīdz «Halcyon Holding Group» izpētīt rīcības stratēģijas alternatīvas. «Ir diezgan liela interese no daudziem investīciju fondiem un visām lielajām studijām,» norādīja Šulcs. «Tas ir īsts zīmols, un Holivuda ļoti labprāt pērk zīmolus, kam piemīt ilgmūžība.«

Kompānija varētu izvēlēties tādu vairāksolītāju, kas palīdzētu tai reorganizēties vai rekapitalizēties, lai tā varētu atgriezties pie pilnvērtīgas darbības kā neatkarīgs uzņēmums, norādīja Šulcs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu