«Matriksa» veidotāji laidīs klajā jaunu seriālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamgad klajā nāks zinātniskās fantastikas franšīzes «Matrix» («Matrikss») veidotāju Endija un Lanas Vačovsku pirmais televīzijas seriāls, trešdien paziņoja interneta filmu nomas kompānija «Netflix».

Seriāls «Sense8» raksturots kā «aizraujošs, globāls stāsts par savienotiem prātiem un vajātām dvēselēm». 2014.gada beigās tas būs pieejams tikai «Netflix» lietotājiem.

«Netflix» darbojas kā filmu un seriālu straumēšanas pakalpojumu sniedzējs, taču nesen sāka veidot oriģinālo saturu ar politisko trilleri «House of Cards», kurā galveno lomu atveido aktieris Kevins Speisijs. Februārī tika izlaistas 13 sērijas uzreiz, un tagad tiek gatavota seriāla otrā sezona.

Vačovski darbojās kā scenāristi un režisori filmā «Matrikss» un divos tās turpinājumos. Viņi darbojušies arī 2005.gada kinolentē «V for Vendetta» («V ir vendeta») un pagājušogad iznākušajā «Cloud Atlas» («Mākoņu atlants») ar aktieriem Tomu Henksu un Halli Beriju galvenajās lomās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu