Šēronai Osbornai par atgriešanos šovā sola divus miljonus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Televīzijas personībai Šēronai Osbornai par atgriešanos britu talantu šovā «The X Factor» solīti divi miljoni sterliņu mārciņu (1,65 miljoni latu), kas ir līdz šim augstākais atalgojums žūrijas loceklim, vēsta laikraksts «Daily Mail».

Osborna, kura kļuva plašāk pazīstama ar realitātes šovu «The Osbournes», no «The X Factor» žūrijas aizgāja 2007.gadā.

Kā ziņo «Daily Mail», talantu šova autors Saimons Kauels «izmisīgi» vēloties no jauna piesaistīt Osbornu, lai celtu pārraides reitingus, kas pēdējos divos gados pakāpeniski krītas.

Lai arī Osborna vairākkārt viesojusies «The X Factor», viņa jau sešus gadus nav tajā darbojusies kā pastāvīga žūrijas locekle.

Nesen medijus pāršalca baumas, ka viņas un rokera Ozija Osborna laulība esot izjukusi, taču mūziķis to noliedza. Viņš gan atzina, ka pēdējā pusotra gada laikā esot atsācis dzert un lietot narkotikas. «Tas bija ļoti drūms laiks, un es biju kretīns pret cilvēkiem, ko mīlu visvairāk - savu ģimeni. Taču ar prieku varu teikt, ka pašlaik rit 44.diena, kopš atteicos no alkohola un narkotikām,» viņš teica.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu