Uzņemot «Doktoru Hausu», Hjū Lorijs cerējis uz negadījumiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Britu aktieri Hjū Loriju tik ļoti nogurdinājis seriāla «House M.D.» («Doktors Hauss») saspringtais uzņemšanas grafiks, ka viņš cerējis uz kādu negadījumu, lai iegūtu brīvu dienu.

53 gadus vecais aktieris par doktora Grehorija Hausa lomu saņēmis divus «Zelta globusus», taču atklāj, ka ne vienmēr ar prieku devies uz filmēšanas laukumu.

«Tas bija apzeltīts krātiņš. Raugoties no malas, tas izklausās absurdi. Vienkārši smieklīgi! Galu galā, es taču tikai stāstīju stāstus kopā ar daudziem lieliskiem cilvēkiem. Kas gan tur ierobežojošs? Taču jebkura atkārtošana dienu pēc dienas, mēnesi pēc mēneša un gadu pēc gada pārvēršas par murgu,» viņš atklāja britu žurnālam «Radio Times».

«Es piedzīvoju diezgan drūmus laikus, kad neredzēju nekādu izeju,» turpināja aktieris. «Taču es biju apņēmies nekad nekavēt un neizlaist nevienu pašu filmēšanas dienu. Es nezvanīju un nemeloju, ka, šķiet, būšu saķēris gripu.»

«Tomēr dažbrīd es domāju, ja vien ceļā uz studiju notiktu kāds nelaimes gadījums un man būtu pāris brīvas dienas, cik gan tas būtu lieliski!» viņš atzina.

Lorijs neplāno jelkad piedalīties vēl kādā populārā seriālā. «Ja gadītos tāda iespēja, es nedomāju, ka to gribētu vai vispār fiziski spētu izdarīt,» viņš norādīja. «Domāju, ka sportisti nonāk līdzīgās krustcelēs.»

«Doktora Hausa» uzņemšanas laikā Lorijs mitinājās Losandželosā, taču tagad atgriezies ģimenes mājoklī Lielbritānijā un atzīst, ka jūtas savādi. «Droši vien mana ģimene jūtas vēl dīvaināk. Es priecājos, ka atkal esmu ar viņiem, varu pastaigāties ar suni, klausīties mūziku un lasīt. Es joprojām protu to novērtēt un izbaudīt,» sacīja aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu