Džeimss Kamerons: Ketrīnai Bigelovai jāsaņem «Oskars» par režiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Amerikāņu kinorežisors Džeimss Kamerons, kas ir viens no galvenajiem pretendentiem uz ASV Kinoakadēmijas balvu par labāko režiju, paziņojis, ka viņš gribētu, lai šo godalgu saņemtu Ketrīna Bigelova, viņa bijusī sieva, vēsta «Accesshollywood.com».

«Tas būtu fantastiski. Tas būtu pilnīgi fantastisks iznākums,» sacīja Kamerons, runājot par Bigelovas iespējamo izvaru.

Kamerona grāvējs «Avatar» («Avatars») un Bigelovas kara drāma «The HurtLocker» («Sapieris») nominēti «Oskara» balvām deviņās kategorijās, ieskaitot «Labākā filma» un «Labākais režisors».

Kā norādīja režisors, viņš vairāk priecātos, ja «Avatars» iegūtu labākās filmas godalgu, kas būtu balva visai filmēšanas grupai. «Es jau esmu saņēmis «Oskaru». Man jau ir kāds pārītis. Man vairs nevajag, tiešām,» sacīja Kamerons. «Taču, ja tiktu apbalvota visa komanda par viņu veikumu, tas viņiem nozīmētu tik daudz.«

Kamerons atzina, ka viņa bijusī sieva bija iesaistījusies arī «Avatara» veidošanā, sniedzot viņam padomus visa ilgā filmas veidošanas procesa laikā. «Mēs strādājām kopā un ļoti atbalstījām viens otru kā kolēģi,» sacīja režisors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu