Karostas cietumā šovasar filmēs vairākus ārvalstu televīzijas raidījumus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Karostas cietumu Liepājā šovasar apmeklēs vairāki ārvalstu žurnālisti, iekļaujot šo tūrisma objektu dažādos mediju projektos, aģentūru LETA informēja Karostas glābšanas biedrības pārstāve Monta Krafte.

Jūlija beigās Karostas cietumā ieradīsies Lielbritānijas televīzijas žurnālisti no «Fairshear Productions» producentu grupas, kas pašlaik filmē dokumentālo filmu par ceļošanu pa Eiropas Savienības valstīm ar autentisku Indijā ražotu tuk-tuku (trīsriteņu braucamo uz motocikla bāzes, kas paredzēts pasažieru vai kravu pārvadāšanai). Filmēšana notiek 28 valstīs, un katrā no tām tiek izvēlēti kādi unikāli, neparasti pieturas punkti. Filmētāji ieradīsies Liepājā 30.jūlijā, lai pavadītu nakti Karostas cietumā.

30. jūlijā Karostas cietumā ieradīsies arī Vācijas televīzijas ZDF filmēšanas grupa, lai filmētu izrādi «Aiz restēm» cietumā un spiegu spēli «Bēgšana no PSRS» Karostas Ziemeļu fortos.

Savukārt 29. jūlijā Karostas cietumu apmeklēs beļģu žurnālists Toms Mandoss no izdevuma «Magazine Nieuwe Revu».

Vasaras beigās Karostas cietumam paredzēta sadarbība ar jaunu Polijas televīzijas kanāla izklaides šovu, kurā divas poļu slavenības ceļo pa visu pasauli un veic dažādus neparastus uzdevumus. Viens no iecerētajiem uzdevumiem ir bēgšana no Karostas cietuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu