«Greja piecdesmit nokrāsu» ekranizācija iznāks nākamgad

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rakstnieces E.L.Džeimsas erotiskā romāna «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») ilgi gaidītā ekranizācija iznāks 2014.gada 1.augustā, ceturtdien paziņoja kinostudija «Universal Pictures».

Filma piedzīvojusi ķibeles ar aktieru sastāva un radošās komandas nokomplektēšanu. Tikai nesen par tās veidotāju tika izraudzīta britu režisore Sema Teilore-Džonsone, taču galveno lomu spēlētāji joprojām nav zināmi.

Medijos nerimstas minējumi par jaunā un izskatīgā miljardiera Kristiana Greja atveidotāju - par ticamākajiem pretendentiem tika uzskatīti aktieri Raiens Goslings, Čenings Tatums un Henrijs Kevils, taču neviens no viņiem baumas vēl nav apstiprinājis.

Savukārt naivās koledžas studentes Anastasijas Stīlas loma piedēvēta «Harija Potera» franšīzes aktrisei Emmai Vatsonei, kura par tenkām tikai pasmējās. «Kurš no jums nopietni domā, ka es filmētos «Piecdesmit Greja nokrāsu» filmā? Nu, tiešām?» viņa tvītoja.

Filmas scenārija autore ir Kellija Marsela.

«Greja piecdesmit nokrāsas» ir pirmā daļa Džeimsas triloģijā par sadomazohistiskām attiecībām starp Greju un Stīlu.

«Tā būs filma, ko drīkstēs skatīties tikai no 17 gadu vecuma. Tā būs pikanta,» žurnālam «Entertainment Weekly» solīja Marsela.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu