Dohertija panāk vienošanos tiesas lietā pret bijušajiem menedžeriem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Šenona Dohertija panākuši vienošanos ar bijušajiem menedžeriem tiesas lietā par veselības apdrošināšanu.

Aktrise tiesā iesniedza sūdzību pret biznesa menedžmenta kompāniju «Tanner, Mainstain, Glynn & Johnson», kuras neuzmanības dēļ viņa palika bez veselības apdrošināšanas.

Tādējādi Dohertija palaida garām vairākas veselības pārbaudes, bet pēc menedžeru maiņas viņai tika diagnosticēts krūts vēzis. Mediķi uzskata, ka to būtu pamanījuši agrāk, ja viņa 2014.gadā būtu veikusi ikgadējo pārbaudi.

Kamēr seriāla «Beverly Hills, 90210» («Beverlihilsa 90210») zvaigzne pēdējo gadu cīnījās ar vēzi, aktrise paralēli cīnījās arī tiesas namā, taču tagad abas puses nonākušas pie abpusējas vienošanās.

Dohertijas bijušais menedžeris Stīvens Blets un viņa advokātu komanda nopratināja Dohertiju septiņu stundu garumā. Blets gribēja liecināšanu pagarināt vēl par četrām stundām, taču viņa atteicās, aizbildinoties ar sliktu pašsajūtu. Bletu tas neapmierināja, jo aktrise dažas dienas pirms liecības sniegšanas sociālajās vietnēs publicējusi attēlus no kādas ballītes. Viņš arī uzsvēra, ka ārstēšanās procesa laikā aktrise esot piedalījusies vairākās intervijās.

Dohertija vēl nav sniegusi komentārus par vienošanos, taču pirmdien mobilajā lietotnē «Instagram» publicēja jautru videoklipu, kurā viņa spēlē tenisu ar savu vīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu