Vasarā sāksies filmas «Ghostbusters» trešās daļas filmēšana

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris un režisors Herolds Reimiss kādā intervijā atklājis, ka vasarā sāksies filmas «Ghostbusters» («Spoku mednieki») trešās daļas uzņemšana, vēsta «Lenta.ru».

«Dens (Eikroids) pirms vairākiem gadiem ir uzrakstījis scenāriju, taču nevienam nebija motivācijas turpināt (projektu),» stāstīja Reimiss intervijā ar žurnālu «Heeb». «Šķiet, ka tagad, pēc 25 gadiem kopš pirmās filmas uzņemšanas, kādam ir parādījusies vēlme to turpināt, un arī publika grib redzēt turpinājumu. Mēs plānojam, ka «Ghostbusters 3» varētu sākt uzņemt nākamajā vasarā un izlaist 2011.gadā.«

Reimiss atklāja, ka jaunajā filmā būs gan jauni spoku mednieki, gan vecie no pirmajām divām filmām.

Pirmā filma «Ghostbusters» («Spoku mednieki») ar Heroldu Reimisu, Bilu Mjureju, Den Eikrodu, Ērniju Hadsonu un Sigurniju Vīveri galvenajās lomās iznāca 1984.gadā. Filmas ieņēmumi pārsniedza 200 miljonus ASV dolāru, bet specefekti atnesa tās veidotājiem «Oskara» nominācijas un citas balvas. Pēc pirmās filmas panākumiem producenti nolēma uzņemt turpinājumu, lai arī pirmā filma to neparedzēja. Otrā filma iznāca uz ekrāniem 1989.gadā, taču daudzi filmēšanā iesaistītie cilvēki nebija apmierināti ne ar filmas saturu, ne ar kases ieņēmumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu