Dzelzs Ārnijs un «Terminators» atkal būs kopā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Aktieris Arnolds Švarcenegers apstiprinājis, ka piedalīsies «Terminatora» franšīzes piektajā daļā, kuras filmēšana sāksies nākamā gada janvārī.

Aktieris šogad atklāja, ka Terminatora lomu atveidos vēlreiz. «Es domāju, ka šogad tiks pabeigts scenārijs un mēs varēsim sagatavoties uzņemšanai,» viņš teica.

Taču tagad viņš atklāja arī to, ka filmēšana sāksies nākamā gada sākumā. Švarcenegers tēlojis Terminatoru četrās no piecām franšīzes filmām.

«Es ļoti priecājos, ka grib, lai spēlēju Terminatoru piektajā daļā, ko sāksim uzņemt janvārī,» viņš paziņoja finanšu seminārā Austrālijā.

Švarcenegers vienu no savām zināmākajām lomām spēlēja no 1984. līdz 2003.gadam uzņemtajās «Terminatora» daļās, taču nepiedalījās 2009.gada filmā. Tajā galvenās lomas atveidoja Kristians Beils un Sems Vortingtons.

Tikmēr aktieris paziņoja, ka atkārtos vēl divas no savām slavenākajām lomām - Konanu Barbaru filmā «King Conan», kā arī Džuliusu Benediktu komēdijas «Twins» («Dvīņi») turpinājumā «Triplets».

«Es pēc divām nedēļām dabūšu scenāriju,» viņš teica.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu