Gandolfīni 70 miljonus dolāru vērto mantojumu atstāj ģimenei un draugiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Teleseriāla «The Sopranos» aktiera Džeimsa Gandolfīni testamentā aptuveni 70 miljonus ASV dolāru (37,7 miljonus latu) vērtais mantojums sadalīts ģimenes locekļu un draugu starpā.

Lielākā daļa Gandolfīni naudas paliks viņa bērniem - 13 gadus vecajam Maiklam un deviņus mēnešus vecajai meitai Lilianai, taču aizmirsta nav arī sieva Debora Lina un abas viņa māsas.

Kā jau ziņots, 51 gadu vecais Gandolfīni pagājušomēnes Romā negaidīti mira no sirdslēkmes.

Lauvas tiesu no mantojuma saņems Maikls, kad viņam apritēs 21 gads. Viņam pirmajam tiks piedāvāts tēva dzīvoklis Ņujorkā, kā arī pusaudža īpašumā nonāks visas Gandolfīni drēbes un rotaslietas, norādīts testamentā.

Otra lielākā mantiniece ir Liliana, kas ar brāli dalīs Gandolfīni īpašumu Itālijā. «Es ceru, ka viņi šo īpašumu paturēs ģimenē tik ilgi, cik vien tas iespējams,» rakstīja aktieris.

Savu daļu Liliana saņems 25 gadu vecumā.

Gandolfīni, kurš dzīvoja visai pieticīgi, bija dāsns arī pret tuviem draugiem un padotajiem. Savai personiskajai asistentei viņš atstāja 200 000 dolāru (107 600 latus), piekodinot tos tērēt viņas dēla vajadzībām.

Dienu pēc Gandolfīni nāves amerikāņu mūziķis Brūss Springstīns un viņa ģitārists Stīvens van Zands, kas savulaik spēlēja seriālā «The Sopranos», veltīja Gandolfīni savu koncertu.

Aktieri pagājušonedēļ apglabāja Ņujorkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu