Apmeklētājiem piedāvā 100 miljonus dolāru vērtu «Transformeru» atrakciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kinokompānijā «Universal Studios» no piektdienas apmeklētājiem piedāvās filmas «Transformers» («Transformeri») robotiem līdzīgu 100 miljonus dolāru (55 miljonus latu) vērtu atrakciju.

Atrakcijā «Transformers: The Ride - 3-D» ir 12 pasažieru vietas. Ierīce veidota tā, lai apmeklētājiem šķistu, ka tie atrodas transformerā, kas skrien cauri pilsētai, lec uz māju jumtiem un dodas iekšā biroja ēkās. Piedzīvojums attēlots uz 14 atrakcijā iebūvētiem ekrāniem.

«Universal Studios» producents Čiks Rasels sākotnēji vēlējās izveidot tieši tādus robotus, kādi bija redzami Maikla Beja filmā. «Taču drīz vien sapratām, ka tie nevar darboties pietiekami ātri un reālistiski, lai būtu tikpat interesanti kā filmā,» viņš atzīst. «Tā vietā nolēmām izmantot multimedijus, trīsdimensiju filmas materiālu apvienojot ar smalki izstrādātu scenogrāfiju, lai apmeklētājiem neliktos, ka viņi vienkārši pārslēdzas no viena ekrāna uz otru.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu