Orlando Blūma grūtās dienas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No arhīva

Orlando Blūms pažēlojies presei par savu grūto dzīvi. Par saviem honorāriem viņš nevarot atļauties nopirkt labu māju Londonā, tāpēc aktieris pieņēmis lēmumu pats uzcelt ekoloģiski tīru māju.

Lai gan par darbu «Karību jūras pirātu» filmās Blūms saņēmis milzīgus honorārus, britu kinozvaigzne vēl gluži nevarot atļauties visu, ko vēlas. Tagad aktieris nolēmis uzcelt ekoloģiski tīru māju Londonā. «Centos mūsu galvaspilsētā nopirkt nekustamo īpašumu, bet cenas ir ļoti augstas, un es to nevaru atļauties,» teicis 30 gadu vecais aktieris laikrakstam «The Daily Express».

Orlando Blūma mājas celtniecībā tiks izmantoti otrreiz pārstrādāti materiāli un saules baterijas. Pēc aktiera vārdiem, šāda māja nekādi nekaitē apkārtējai videi, bet prasa daudz līdzekļu. «Mājas celtniecība man sagādā lielu stresu un pamatīgi sit pa maku,» žēlojies aktieris.

Nesen Blūms ciemojās Antarktīdā, kur kopā ar domubiedriem fotografēja globālās sasilšanas sekas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu