Laras Kroftas filmas plakāta «fotošopisti» pārcentušies ar uzlabojumiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sociālo tīklu lietotāji aktīvi metušies apsmiet 18. septembrī klajā laisto plakātu, kas radīts filmai, kura «restartēs» slavenās kapeņu izlaupītājas Laras Kroftas kinofilmu sāgu.

Ļaudis ievērojuši, ka filmas reklāmā galvenās lomas atveidotājas, oskarotās 28 gadus vecās zviedru aktrises Alīsijas Vikanderes (Alicia Vikander), kakls izskatās nedaudz dīvaini.

Daudzi norādīja, ka šī ķermeņa daļa izskatās pārmērīgi gara un pagriezta šķietami nedabiskā leņķī – viņuprāt, filmu kompānijas «fotošopisti» ievērojami pārcentušies ar dramatiskas pozas radīšanu.

Kā jau ziņots, par kinolentes režisoru tika izvēlēts norvēģis Roars Utaugs (Roar Uthaug) - Laras Kroftas «atdzimšana» kino ekrānos paredzēta 2018. gada martā.

Kroftas lomu pirms tam atveidoja aktrise Andželīna Džolija, kura 2001. gadā bija redzama filmā «Lara Croft: Tomb Raider» («Lara Krofta: Kapeņu izlaupītāja»), bet 2003. gadā filmējās tās turpinājumā «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life» («Lara Krofta: Dzīvības šūpulis»).

Kā zināms, Vikandere pasaulē pazīstama ar dalību filmās «Ex Machina», «The Danish Girl» («Dāņu meitene»), «The Man from U.N.C.L.E.» («Vīrs no U.N.C.L.E.»), «Jason Bourne» («Džeisons Borns») un «The Light Between Oceans» («Gaisma okeānā»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu