«Troņu spēle» aktieri paziņo par saderināšanos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Par saderināšanos paziņojuši divi televīzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktieri, ziņo «BBC».

Kits Haringtons, kurš šovā atveido Džonu Snovu, un Roza Leslija, kura bija redzama Igrites lomā, par saderināšanos pavēstīja, ievietojot paziņojumu žurnālā «Time».

Pāris satikās 2012. gadā, kad seriālā viņu attēlotie varoņi iesaistījās romantiska rakstura attiecībās.

Divus gadus pēc satikšanās Leslija atstāja seriālu, bet Haringtons pašlaik ir kļuvis par vienu no šī pasaulē populārā šova galvenajiem varoņiem.

2016. gadā Haringtons «L'Uomo Vogue» pastāstīja, ka iemīlēties Leslijā nebija grūti. Viņa mīļākās atmiņas par attiecību sākumu ir trīs nedēļas, kuras abi 2012. gadā pavadīja Islandē, filmējoties seriāla otrajā sezonā:

«Tāpēc, ka šī valsts bija skaista, tāpēc, ka ziemeļblāzma bija maģiska, un tāpēc, ka «tas» vienkārši bija tur, es iemīlējos. [..] Ja tev jau kāds liekas pievilcīgs un šovā atveido tavu mīļoto, ir ļoti viegli iemīlēties»

Leslija pašlaik filmējas ASV seriālā «The Good Fight», savukārt Heringtons būs redzams «BBC» drāmā «Gunpowder», bet vēlāk sāks darbu pie «Troņu spēle» pēdējās sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu