Ilgi gaidītais «The Crown» otrās sezonas rullītis ir klāt

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Jau pavisam drīz, 8. decembrī video straumēšanas vietnē «Netflix» pie skatītājiem nonāks popularitāti iemantojušā seriāla «The Crown» jaunās sērijas. Tas vēsta par Apvienotās Karalistes un britu aizjūras domīniju karalienes Elizabetes II dzīvi.

«Netflix» šonedēļ publicējis seriāla otrās sezonas pirmo reklāmas rullīti.

Ja pirmā sezona fokusējās uz karalienes valdīšanas pirmajiem desmit gadiem, tad otrajā seriāla veidotāji turpinās vēsturisko notikumu attīstību no 1955. gada. Rullītī redzams arī tā laika ASV pirmais pāris Džons un Džekija Kenediji.

Seriāla budžets ir 100 miljoni dolāru, kas ir visu laiku dārgākais televīzijas seriāls, un tā scenāriju veidojis filmas «Queen» autors Pīters Morgans (Peter Morgan)

Seriāla trešajā un ceturtajā sezonā, kas fokusēsies uz karalienes otrās dzīves puses notikumiem, jaunās aktrises Klēras Fojas (Claire Foy) vietā stāsies Olivija Kolmena (Olivia Colman).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu