Švāns turpinās vadīt «Prāta banku»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/E.Rudzītis

Lai gan populārās televīzijas spēles «Prāta banka» vadītājs Eduards Švāns pagājušās nedēļas nogalē aizturēts aizdomās par līdzdarbību zagtas automašīnas nelikumīgā atdošanā īpašniekiem pret atlīdzību, LNT turpinās «Prāta bankas» demonstrēšanu un, kamēr Eduarda Švāna vaina nav pierādīta, nekādas ārkārtas darbības neveiks.

«Informāciju par Eduarda Švāna aizturēšanu sakarā ar starpniecību zagtu auto atdošanā LNT uzzināja no ziņu aģentūras. Esam pārsteigti par šādu ziņu, šobrīd uzskatām to par pārpratumu un ceram, ka drīzumā situācija noskaidrosies,» «Apollo» pauda LNT pašreklāmas daļas vadītāja Ieva Batraga, piebilstot, ka «šis starpgadījums pagaidām neietekmēs populārās LNT prāta spēles «Prāta banka» demonstrēšanu».

«Līdz šim LNT nav bijis nekādu problēmu sadarbībā ar Eduardu Švānu. LNT līgumiskās attiecības par spēles «Prāta banka» veidošanu ir ar producentu grupu SIA «Mēmais šovs», un viņu kompetence ir lemt par turpmāku sadarbību ar Eduardu Švānu. Šobrīd informācija par šo gadījumu nav oficiāli apstiprināta, un, kamēr vaina nav pierādīta, nekādas ārkārtas darbības LNT neveiks,» skaidroja Ieva Batraga.

«Apollo» jau informēja, ka aizdomās par zagtas automašīnas nelikumīgu atdošanu īpašniekiem pret atlīdzību policija pagājušās nedēļas nogalē aizturējusi četras personas, arī divus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, kas, iespējams, darbojušies kā starpnieki, šodien žurnālistiem paziņoja Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Jānis Vonda.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka starp Rīgas Galvenās policijas pārvaldes darbinieku aizturētajiem bijis televīzijas spēles «Prāta banka» un dažādu izklaides pasākumu vadītājs Eduards Švāns un autosportists Gatis Panavs. Vēlāk viņi atbrīvoti pret parakstu par dzīvesvietas nemainīšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu