Laiks «Skaistuma valstībai»!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kādu gan dāvanu 60 gadu dzimšanas dienā varētu vēlēties talantīgs klīnikas «Skaistuma valstība» mediķis (tās galvenais ārsts un līdzīpašnieks) un divu meitu tēvs? Varianti varētu būt vairāki, bet Andrejs Fokins skaidri zina, ko vēlētos — mierīgu došanos pensijā, bērnu labklājības nodrošināšanu un harmoniskas attiecības ar mīļoto sievieti. Bet par visām šīm vēlmēm Andrejs Fokins var droši aizmirst — nespīd viņam tas... Sekojiet līdzi jaunajam seriālam katru darba dienu plkst. 17.15 tikai TV3!

Meitas un galvassāpesAndreja Fokina meitas ir parūpējušās, lai tētukam nebūtu garlaicīgi — viņas to vien dara, kā satrauc savu mīļo tēti. Vecākā meita Jūlija grasās šķirties no sava vīra Iļjas, kurš sācis blandīties apkārt, tā sāpinot savu sievu. Bet tas jau vēl nav viss — Iļja atsakās atstāt dzīvokli. Situāciju vieglāku nepadara fakts, ka abi ik dienu pavada laiku kopā darbā, jo abi strādā «Skaistuma valstībā». Tad nu sanāk, ka šķiršanās tāda švaka vien ir!

Tikmēr jaunākā meita — ambiciozā studentīte Varja, lai gan dzīvo patstāvīgi, tomēr nelaiž garām nevienu pašu iespēju rīvēties ar tētuka ekscentrisko un māksliniecisko draudzeni Kristīni. Bet jāatzīst, ka arī Kristīne nav ar pliku roku ņemama — viņa ir viesulis ne sieviete, kura ikvienam un jebkur jaucas pa kājām. Ar viņu Fokinam nav jāsūdzas par garlaicību, bet arī par atpūtu viņam nesapņot.

Mierīga pensionēšanās nespīdUn trešā vēlēšanās — mierīga došanās pelnītā atpūtā — Andrejam Fokinam arī īsti nespīd. Viņa vietā jau atrasts vadītājs, bet raizes dara fakts, kas ir šis cilvēks — bijušais māceklis Fedors Rakitins, kurš arī Jūlijas bijušas mīļākais un kura dēļ Fokinu ģimenē radusies ne viena vien problēma. Tieši jaunais vadītājs vainojams Andreja Fokina sievas un abu meitu mātes Sofijas nāvē — to piedot un aizmirst nav iespējams!

Un vēl jo lielāka neskaidrība un jautājumi uzrodas brīdī, kad Fedors Rakitins, neviena neaicināts, ierodas Fokina dzimšanas dienas svinībās vasarnīcā. Kādēļ viņš atgriezies? Kas viņam te meklējams? Fokina ģimenē līdz ar šo mirkli problēmu nasta kļūst vien smagāka...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu