Jauns TV šovs «Mans riebīgais priekšnieks»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Sākot ar šo svētdienu, TV3 svētdienās plkst.

20.15 demonstrēs jaunu un aizraujošu realitātes šovu «Mans riebīgais priekšnieks». Bet no pirmdienas visi «Apollo» lasītāji varēs piedalīties stāstu konkursā «Mans riebīgais priekšnieks», uzticot mums savu stāstu par priekšnieka «cūcībām». Būs vērtīgas balvas!

Šova apraksts

Divpadsmit augsti kvalificēti darbinieki ierodas Čikāgā, lai sacenstos par ienesīgu un vadošu amatu prestižā firmā, kā arī naudas balvu 250 tūkstošu dolāru apmērā. Viņu priekšnieks ir misters Pols Tods, miljardiem vērtās firmas «IOCOR» dibinātājs un prezidents. Tiesa, šova dalībnieki nezina, ka misters Tods ir tikai aktieris, bet firma «IOCOR» nemaz nepastāv!

Katru nedēļu viltus miljardieris, kuru atveido aktieris Viljams Augusts, pārbaudīs jaunos censoņus, tēlojot visriebīgāko priekšnieku, kādu jums jebkad gadījies satikt. Kaut gan priekšnieks un firma spēlē ir izdomāti, naudas balva ir īsta.

Mistera Toda dīvainos un brīžiem pazemojošos uzdevumus šova dalībnieki uztvers ļoti nopietni, jo ikviens vēlēsies atstāt pēc iespējas labāku iespaidu. Aizkadrā par dalībnieku palikšanu šovā lems noslēpumains «īstais» priekšnieks. Viņa personība paliks noslēpums līdz pat šova beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu