Konkurss! Laimē DVD ar filmu «Jaunavu teritorija»!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Valentīna dienai, portāls «Apollo» sadarbībā ar «Acme Film» piedāvā konkursu, kura piecu pareizo atbilžu autori balvā saņems DVD ar filmu «Jaunavu teritorija».

Par ko filma?

Florence, 15. gadsimts. Mākslas un izpriecu pilsētu pārņēmis mēris. Jaunais florencietis Lorenso (Haidens Kristensens) nonācis nesaskaņās ar Gerbino (Tims Rots) — vīru, kurš savu labklājību vairojis, dzīvodams abās likuma pusēs. Lorenso dzīvību apdraud kā sērga Gerbino, un viņš bēg no pilsētas, rodot patvērumu kā dārznieks sieviešu klosterī. Savukārt cienījamas florenciešu ģimenes vienīgā atvase Pampinea (Miša Bārtone) sērgas dēļ zaudējusi tuviniekus, un Gerbino piedraud viņai visu atņemt, lai nomaksātu tēva parādus. Kā otru iespēju Gerbino piedāvā viņai apprecēties, lai izkļūtu no parādu saistībām. Meitene izmisumā iestājas klosterī, kur sastop un iemīl Lorenso. Viņa pat, neatklājot seju, noskūpsta puisi, kuram nu starp mūķenēm jāatrod meitene, kas dāvājusi neaizmirstamo skūpstu.

Imdb.com

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 13. februārī!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu