«Likteņa līdumnieki» tagad pieejami arī Latvijas Televīzijas arhīvā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

LTV Arhīvā

LTV Arhīvā šobrīd ir pieejami informatīvais ziņu raidījums Panorāma, analītiskās pārraides 100.pants un De facto, kultūras raidījumi 100 g kultūras, Ielas garumā, LTV portretu izlase, bērnu un jauniešu raidījumi Dullais Didzis, Šurpu turpu, SeMs, TV uzvedumi bērniem, kā arī visdažādākās izklaides pārraides: raidījums Zini vai mini un visdažādākie koncerti - Mikrofona aptaujas noslēguma koncerti, Eirovīzijas nacionālās atlases koncerti un daudzi citi. Savukārt sporta cienītājiem ir pieejami hokeja, futbola, volejbola raidījumi, raidījuma Sporta studija ieraksti, kā arī Latvijas mēroga olimpiādes.

Raidījumi «Kas notiek Latvijā?», Eirobusiņš un dievkalpojumu ieraksti ir bez maksas; pirmās 24 stundas bez maksas var noskatīties arī «Panorāmu». Maksa par skatīšanos ir ieviesta, lai segtu lapas tehniskās uzturēšanas izmaksas. Vidējā maksa svārstās starp 0,35 Ls un 0,95 Ls par 48 līdz 96 skatīšanās stundām. Lai arī projekts tikai nesen kļuvis pieejams plašākai auditorijai, vidējais apmeklējums dienā ir ap 1000, kas liecina, ka projektam ir nākotne.

Īsumā par tehniskajiem nosacījumiem: lai varētu izmantot šīs lapas piedāvātās iespējas, datoram jābūt aprīkotam ar MS Microsoft Internet Explorer pārlūkprogrammu un atbloķētai pop-up iespējai. Norēķinus var veikt, izmantojot SMS, Hansanet, maksājumu kontus vai kredītkartes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu