Drīzumā gaidāms TV3 realitātes šovs «Džungļu zvaigzne»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai pārbaudītu savu fizisko izturību, apķērību, viltību un spēju ekstremālos apstākļos sadzīvot ar citiem cilvēkiem, Malaizijas džungļos filmētajā realitātes šovā aci pret aci satiksies piecpadsmit slavenības no trim Baltijas valstīm. Latviju realitātes šovā «Džungļu zvaigzne» pārstāvēs pieci dalībnieki.

Jau tagad TV3 ēterā var skatīt klipus, kuros desmit Latvijā populāri cilvēki izsaka savu viedokli par došanos uz džungļiem.

Šova dalībnieku kandidātu vidū ir TV3 spēles «Gribi būt miljonārs?» vadītājs Mārtiņš Ķibilds, aktrise Aurēlija Anužīte, žurnāliste un redaktore Alla Petropavlovska, režisors un aktieris Regnārs Vaivars, reportieris Sandijs Semjonovs, grafiķis un tēlnieks Vilipsons, spēkavīrs Raimonds Bergmanis, TV diktore Agnese Vārpiņa, aktrise Kristīne Nevarauska, kā arī mūziķis Ozols. Kurš no desmit veidos Latvijas izdzīvotāju piecnieku?

TV3 autorraidījumu virsproducents Lūkass T. Rozītis skaidro: «Izvēloties pretendentus šovam «Džungļu zvaigzne», apzinājām vairāk nekā simt sabiedrībā zināmas personības. Ziņkārības dzirkstele uzšķīlās daudzos, taču mesties nezināmajā un ļauties šādai avantūrai gatavi bija tikai paši drosmīgākie, un desmit pretendentu vārdi nu ir zināmi.»

Vaicāts, kādus iemeslus Latvijas slavenības minējušas, atsakoties pretendēt uz dalību šovā, Rozītis joko un min: «Varbūt kādu biedēja asinskāru dēļu uzbrukums, bet varbūt mūsu zvaigznes baidās, ka visnotaļ primitīvajos un mežonīgajos džungļu apstākļos uz āru izlīdīs viņu ikdienā tik rūpīgi slēptie nagi un ragi?»

Komentējot, pēc kādiem kritērijiem tiks izvēlēti pieci dalībnieki, kas dosies uz Malaizijas džungļiem, TV3 autorraidījumu producents skaidro: «Ir būtiski atlasīt spēcīgas un mērķtiecīgas personības, kas palīdzētu Latvijai šovā uzvarēt. Visi taču vēlas, lai par «Džungļu zvaigzni» kļūst savējais, vai ne?»

«Džungļu zvaigzne» ir starptautisks projekts, ko «TV3 Latvija» veido sadarbībā ar TV3 Lietuvā un Igaunijā pēc visā pasaulē populārā šova «Survivor» formāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu