Šenona Dohertija savam vīram: «Vecīt, man ļoti žēl»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Šenona Dohertija (Shannen Doherty) turpina būt atklāta par savu smago slimību un cīņu ar vēzi. Dohertija piedalījusies jaunā intervijā ar TV personību Čelsiju Handleri (Chelsea Handler), kurā atklāj, kā šis grūtais periods izmainījis viņas dzīvi.

45 gadus vecā Šenona Dohertija intervijas laikā atklāja, ka skaistākais, grūtākais un vienlaikus arī interesantākais šajā procesā esot svārstības un dažādās emocijas, kuras nākas piedzīvot.

Dohertija stāstīja, ka šo sešu mēnešu laikā ir ļoti mainījusies: «Es patiešām domāju, ka esmu drosmīga un laipna visu šo laiku, bet patiesībā es tikai slēpos.»

Šis process bijis grūts brīžos, kad nākas pārdomāt, kas tu esi un kā tu samierināsies ar jaunajiem nosacījumiem. Tāpat Dohertijai bijis grūti skatīties uz savu vīru un tajā pašā laikā domāt: «Vecīt, man ļoti žēl».

Atgādinām, ka 2015.gada augustā Šenona Dohertija apstiprināja medijos izskanējušās ziņas, ka viņai diagnosticēts krūts vēzis. Pēdējo mēnešu laikā aktrise par savu slimību bijusi īpaši atklāta, turklāt par savu ikdienu un veseļošanās procesu viņa regulāri ziņo sociālajos tīklos.

Uz augšu