Ar vēzi slimā Šenona Dohertija: Acis visu laiku asaro

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Šenona Dohertija (Shannen Doherty) par savu cīņu ar vēzi ir ļoti atklāta. Lai izvairītos no dažādām baumām, teju katru dienu sociālajos tīklos viņa publicē informāciju par savu rehablitiācijas gaitu, kā arī emocijām.

Aktrise šobrīd iet cauri vēl vienam ķīmijterapijas kursam, tā ietvaros viņai nereti jāļaujas nogurumam, sliktai dūšai vai pat sāpēm. Ceturtdien, 8.augustā Šenona Dohertija sociālajos tīklos dalījos ar vēl vienu emocionālu attēlu un ziņu.

«Ķīmijterapijas diena. Pamodos ar uzpampušiem plakstiņiem, acis visu laiko asaro un man ir liela vēlme palikt mājās...» pie attēla, kurā viņa redzama mediķu kabinetā, vēsta Dohertija.

Rehabilitācijas laikā liels atbalsts Šenonai ir viņas mamma Roza Elizabete, kura attēlā arī redzama blakus savai meitai.

Atgādinām, ka 2015.gada augustā Šenona Dohertija apstiprināja medijos izskanējušās ziņas, ka viņai diagnosticēts krūts vēzis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu