Tiek plānota 22. filma par Džeimsu Bondu

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pub.tv2.no

Džeimss Bonds turpinās cīņu ar ļaundariem arī 22. spiegu filmā, kuras iznākšana paredzēta 2008. gada 2. maijā, ceturtdien pavēstīja filmas producenti.

Slavenās filmu franšīzes 21. filmas «Casino Royale» iznākšana paredzēta šī gada novembrī, un tās galvenās lomas atveidotājs Daniels Kreigs uzņemsies superaģenta lomu arī nākamajā filmā.

«Daniels ir uzņēmies Iana Fleminga izdomātā Džeimsa Bonda atveidošanu ar emocionālu komplicētību, veidojot drūmāku un skarbāku 007,» savā paziņojumā stāstīja producenti Maikls Vilsons un Barbara Brokoli. 22. filmas sižets un nosaukums atklāti netiek.

Kopš 1962. gadā iznāca pirmā filma par Bondu «Dr.No», kurā tēloja Šons Konerijs, filmu franšīze nopelnījusi miljardiem dolāru visā pasaulē. Jaunākā no tām - 2002.gada filma «Die Another Day» ar Pīrsu Brosnanu galvenajā lomā - nopelnīja 430 miljonus dolāru visā pasaulē.

Bonda filmas producē «EON Productions», «Metro-Goldwyn-Mayer Inc» un «Sony Pictures Entertainment», kas pieder Japānas elektronikas uzņēmumam «Sony Corp».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu