«Viņas melo labāk» sezona sākas ar puņķiem un asarām

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Pašmāju seriāla «Viņas melo labāk» piektā sezona atgriežas ar vairākiem pārsteigumiem, bet jau pirmajā sērijā valda puņķi un asaras.

Roberts (Māris Bezmers) oficiāli kļuvis par policistu: viņa mīļotā Baiba (Elīna Vāne) priecājas par viņa panākumiem, tomēr notiek kas negaidīts – Roberts nonāk slimnīcā, un tad atklājas Baibas patiesie nodomi.

Marija (Anete Krasovska) un Arvis (Lauris Dzelzītis) tikko kā mijuši gredzenus, bet kāzu nakti nepavada kopā – Arvis piedzēries nonāk iecirknī, bet Marija, greizsirdības mākta, viņam nevēlas ticēt

Pāris sastrīdas un Marija draud pamest vīru un vēlas izvākties no abu mājām, lai dotos dzīvot pie tēva Māra (Andris Bulis).

Simona (Ērika Eglija) dzemdē dēliņu. Ar viņu kopā ir draudzenes Margarita (Karīna Tatarinova) un Marta (Evija Skulte), kā arī mīļotais vīrietis Reinis (Gints Andžāns).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu