Foto: Bijušais Betmens krietni «palaidies miesās»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/ Splash News

43 gadus vecais Lielbritānijā dzimušais aktieris Krtistians Beils Losandželosā manīts pastaigājamies kopā ar sievu un dēlu - kā redzams, bijušais supervaroņa Betmena lomas atveidotājs vairs nav izcilā formā.

Beils visā pasaulē pazīstamo supervaroni atveidoja režisora Kristofera Nolana filmu triloģijā – 2005. gada kinolentē «Batman Begins» («Betmens: Sākums»), 2008. gada «The Dark Knight» («Tumšais bruņinieks») un 2012. gada «The Dark Knight Rises» («Tumšais bruņinieks atgriežas»).

Aktieris pazīstams arī ar dalību filmās «American Psycho» («Amerikāņu psihopāts»), «The Prestige» («Ilūzija»), «The Big Short» («Gadsimta likme»), «American Hustle» («Amerikāņu afēra») un citās.

Kā zināms, pašlaik Betmena lomu pārņēmis Bens Afleks, kurš jau redzams kinolentēs «Batman v Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma ») un «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība »).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu