Latvijas «X Faktors» žūrijā «Prāta vētras» menedžere

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 jauno dziedošo talantu šova «X Faktors» dalībniekus vērtēs patiesi profesionāla žūrija. Viena no tās locekļiem būs starptautisku pieredzi guvušās latviešu grupas «Prāta vētra» ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa.

Auškāpa dalās sajūtās par gaidāmo šovu: «Mūzika ir būtiska manas dzīves sastāvdaļa un ir pilnīgi skaidrs, ka laba mūzika dara cilvēkus laimīgus. Tāpēc esmu gatava kopā ar X Faktora dalībniekiem un žūrijas kolēģiem doties šajā ceļojumā, lai noskaidrotu, kas slēpjas aiz nezināmā X. Es ticu, ka ieraudzīšu uz skatuves kādu, kurš ir gatavs mainīt pasauli, kādu, kuram piemīt apņemšanās, kaisle, šarms un talants!»

Divu bērnu māmiņa Aija Auškāpa ir plašu popularitāti guvušās latviešu grupas «Prāta vētra» ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja kopš 2002. gada.

Šo gadu laikā ne vien producējusi grupas tūres un šovus, bet arī strādājusi pie daudzu «Prāta vētras» albumu un koncertierakstu tapšanas, un darba augļi ir vainagojušies ar zelta un platīna godalgām. Tāpat grupai organizētas vērienīgas koncerttūres pa Krieviju, Baltiju, Lielbritāniju un Īriju, ņemta dalība tādos nozīmīgos festivālos kā Glastonberija (Lielbritānija), Našestvije (Krievija), Sziget (Ungārija) un citos.

Papildus tam radīti jauni zīmoli «Mītavas alus» un «Mītavas ūdens», kā arī ekase.lv.

Jau vēstīts, ka šovs TV ekrānos būs redzams rudenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu