Zināms, cik par sēriju saņem «Lielā sprādziena teorijas» aktieri

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Viens no visaugstāk vērtētajiem televīzijas komēdijseriāliem «The Big Bang Theory» («Lielā sprādziena teorija») palielinājis otrā plāna aktrišu algu.

Seriāls televīzijas ekrānos parādījās tālajā 2007. gadā un 10 gadu laikā izpelnījies neskaitāmu fanu mīlestību visā pasaulē. Seriāla trešajā sezonā piecu galveno aktieru kolektīvam pievienojās Melissa Rauča (Bernadete Rostenkovski) un Majima Bialika (Eimija Ferra Faulere).

Sākotnēji viņas saņēmušas 175 000-200 000 dolāru par sēriju, taču tagad viņu atlīdzība palielināta līdz 500 000 par sēriju, ziņo «New York Post».

Līdz šim Džims Pārsons (Šeldons Kūpers), Džonijs Galecki (Leonards Hofstaders), Keilija Kuoku (Penija), Kunals Naijars (Radžs Kutrapali) un Saimons Helbergs (Hovards Volovitzs) par filmēšanos vienā sērijā saņēma miljonu dolāru, taču alga uz turpmākajām sezonām katram samazināta par 100 000, lai palielinātu samaksu Raučai un Bialikai.

«Warner Bros. Television» plāno, ka seriāls beigsies pēc divām sezonām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu