Foto: Lustīgā burziņā atklāta «Viņas melo labāk» jaunā sezona

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

Trešdien, 10. maijā, uz «Tallink» prāmja «Romantika» risinājās pašmāju TV3 seriāla «Viņas melo labāk» jaunās - jau piektās - sezonas atklāšanas svētki.

Saulei spīdot un plīvojot matiem, uz kuģa klāja tika atklāti gaidāmās sezonas satraucošākie jaunumi un celti gaismā jaunie aktieri – šosezon seriāla veidotāji tiešām lutinās ar ļoti daudziem kolorītiem tēliem.

Pasākuma vadītāji - atraktīvais Kristians Kareļins un šarmantā Lelde Dreimane - atklāja, ka šovasar seriāla varoņiem pievienosies vēl arī citi jauni aktieri – Juris Bartkevičs, Lelde Dreimane, Ivars Auziņš, Kristians Kareļins, Sarmīte Rubule, Maija Arvena Ozoliņa, Ainārs Ančevskis, Kristīne Belicka, kā arī divas jaunas dāmas Sigita un Monika, kuras pērn uzvarēja aktieru konkursā un ieguva iespēju filmēties seriālā.

Jauno varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļoto personāžu atveidotājiem – Eviju Skulti, Karīnu Tatarinovu, Aneti Krasovsku, Ievu Florenci, Andri Buli, Kārli Neimani, Lauri Dzelzīti, Māri Bezmeru, Ēriku Egliju, Gintu Andžānu, Daini Gaideli, Elīnu Vāni, Veltu Straumi, Lauri Subatnieku un citiem.

Romantiskais vasaras stāsts ar vieglu kriminālo pieskaņu jeb seriāla «Viņas melo labāk» 5. sezona TV3 skatītājus priecēs no 22. maija katru darba dienas vakaru plkst. 20:20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu