Zināms, ko Arnis Krauze atveidos seriālā «UgunsGrēks»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Pašmāju seriāls «UgunsGrēks» ieiet finiša taisnē – jau nākamnedēļ gaidāms lielais fināls, tomēr līdz tam iecerēti dažādi pārsteigumi. Viens no tiem – TV3 ziņu vadītāja Arņa Krauzes piedalīšanās seriālā.

Kā vēsta izdevums «Privātā Dzīve», Krauze seriālā būs redzams pirmdienas, 15. maija, sērijā. Lai gan Krauzes «zvaigžņu stunda» būs vien minūti gara, filmēšanas process bijis krietni ilgāks.

Krauze «UgunsGrēkā» atveidos pats sevi, un viņa uzdevums būs mieloties ar kūciņu viesnīcas kafejnīcā. Kā ziņo izdevums, filmēšanas laikā Krauze notiesājis piecus gabaliņus kūkas.

«Es nepiefiksēju, kurā reizē mēs tikai mēģinām ainu un kurā notiek filmēšana. Tāpēc ikreiz sāku ēst kūku pa īstam,» filmēšanas aizkulises atklāj Krauze.

Jau iepriekš ziņots, ka šī ir seriāla «UgunsGrēks» pēdējā sezona. Kanālā TV3 skatītāji uzcītīgi seko līdzi seriāla notikumiem no 2009. gada 15. marta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu