«Precētie pret brīvajiem» dalībniece ar savu rīcību teju saraudina līgavaini

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

«Precētie pret brīvajiem» brīvais puisis, hokejists Jānis ir aktīvās atpūtas cienītājs, kurš meklē pieklājīgu meiteni, kura nekad nemelotu.

Jānis randiņos lika lietā dažādus psiholoģiskus trikus, kā arī uzprasījās uz skūpstiem. Lietā tika likta pirkstu veiklība - Jānis kādā konkursā ir kļuvis par krūšturu atvēršanas čempionu, sešās sekundēs attaisot sešus krūšturus. Arī šoreiz viņš nodemonstrēja savas prasmes…

Aizņemtajai Jūlijai izdosies Jāni veikli «aptīt ap pirkstu». Koķeta, romantiska atmosfēra, draudzīgas sarunas un daži visai īpaši tuvības mirkļi un, šķiet, ka Jānis jau būs iemīlējies... Meitenes mīļotais sākumā šķiet ļoti mierīgs un pārliecināts par sevi, taču pavisam drīz sapratīs, ka nav spējīgs noskatīties no malas sievas pavedināšanu.

Farmaceite Viktorija sagaidīja Jāni ar gardām vakariņām un nekas neliecināja, ka meitene ir aizņemta. Jānis tika ievilkts atslābinošā jogas nodarbībā un viņa modrība tika iemidzināta. Kad Jānis vedināja meiteni uz skūpstu, attiecības abu starpā piedzīvoja krasas pārmaiņas.

Brīvā meitene Valentīna randiņā bija gatava darīt visu - viņai nav par ko melot un aiz sienas slēpjas vien labākā draudzene, nevis vīrs. Randiņā meitene ierosināja uzspēlēt pikantu metamo kauliņu spēli, kurā var laimēt arī pieskārienus visai intīmās vietās... Jaunieši bija tā apburti no divvientulības, ka aizmirsa par kamerām un filmēšanas grupai nācās vērot arī intīmus momentus....

Brīvais puisis tomēr par labu lēma blondajai Jūlijai, kas nozīmē to, ka 800 eiro balva šoreiz tika precētajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu