«Surganova un Orķestris» koncertfilmas pirmizrāde

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. augustā, kinoteātrī «K-Suns» plkst.19.00 notiks grupas «Surganova un Orķestris» koncertfilmas pirmizrāde «Ar laiku pārbaudīts. 1 daļa: Mūžīgā kustība.«

Grupas «Surganova un Orķestris» koncertfilma iepazīstina auditoriju ar agrāk nepublicētajām dziesmām, kuras ir iemīlējuši šīs grupas pielūdzēji. Šī filma ir montēta no grupas koncertu videoierakstiem kuri ar lielu ažiotāžu notika Santkpēterburgā, klubā «A2» un turneja braucienā pa ASV pilsētām,videoieraksti ir veikti live režīmā.

Šajā koncertfilmā tika iekļautas 25 kompozīcijas uz slavenu dzejnieku dzejoļiem - Marinas Cvetajevas, Annas Ahmatovas, Osipa Mendeļštama un citu, kā arī kompozīcijas kuras uzrakstīja pati Svetlana Surganova.

Atgādināsim ka Svetlana Surganova līdz 2002. gada decembrim uzstājās grupā «Nočnije Snaiperi» kopā ar Diānu Arbeninu, bet izstājās no grupas lai uzsāktu solo karjeru.

Šī koncertfilma būs skaista dāvana grupas «Surganova un Orķestris» cienītājiem, bet jaunajai auditorijai brīnišķīga iespēja iepazīties ar grupas daiļradi.

Ņemot vērā brīnišķīgu filmas montāžu ciparu formātā un skaņas efektus, šī ir laba alternatīva iespēja iepazīt šīs grupas daiļradi, īpaši tām pilsētām kurās grupa reti uzstājās ar saviem koncertiem.

Aicinam visus iegrimt poēzijas un mūzikas brīnišķīgajā pasaulē, Jūs gūsiet īstenu baudu un enerģijas pieplūdumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu