Noskaidroti dokumentālās filmu programmas biļešu ieguvēji

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 2. līdz 6. septembrim kinoteātrī «K. Suns» Nacionālais Kino centrs piedāvā noskatīties dokumentālo filmu programmu «Revolūcija sākas galvā».

Portāls «Apollo» sadarbībā ar Nacionālo Kino centru piedāvāja piedalīties konkursā un laimēt biļetes uz filmu programmu «Revolūcija sākas galvā».

Biļešu ieguvēji ir:

  • Ainis Sproģis
  • Guntis Grīnfelds
  • Astra Meklere
  • Kristians Kārkliņš
  • Alla Vanaga
  • Viola Strode

Ar konkursa uzvrētājiem mēs sazināsimies pa viņu norādīto e-pastu.

Filmu programmā «Revolūcija sākas galvā» iekļautas iedvesmojošas, dramatiskas un sirsnīgas pēdējo gadu filmas, kas savas aktuālās sociālās un politiskās tematikas dēļ izraisījušas plašu rezonansi pasaulē.

Foruma laikā būs iespējams tikties ar vairāku filmu režisoriem un piedalīties diskusijās. Rīgā viesosies Somijā tapušās filmas «Receptes pret katastrofu» režisors Džons Vebsters, filmas «Birmas videožurnālisti: reportāžas no slēgtās zonas» režisors dānis Andress Estergords un igauņu filmas «Disko un atombumba» režisors Jāks Kilmi un Kiurs Arma.

Filmas izvērtēt foruma organizētāji aicinājuši arī topošos žurnālistus un kino kritiķus.

www.nfc.lv

Paralēli filmu programmai foruma ietvaros norisināsies starptautisks filmu ideju tirgus dokumentālā kino profesionāļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu