«Precētie pret brīvajiem» mutes brūķētājs Arnis ar erotiska satura koferīti atmasko krāpnieces

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šova «Precētie pret brīvajiem» pirmdienas, 22. maija, sērijā brīvais puisis Arnis, kurš pats sevi dēvē par «vīrieti labākajos gados» izmantoja atļautus un arī neatļautus līdzekļus, lai atmaskotu - kuras no trim meitenēm ir aizņemtas, bet kura - brīva.

Arnis attiecību meklēšanai aktīvi izmantojis dažādus iepazīšanās portālus, bet ideālā sieviete tā arī nav atradusies. Tomēr viņš ir pašpārliecināts un apgalvo, ka bez problēmām atmaskos krāpnieces.

Randiņos Arnis bija gatavs dažādām provokācijām un viens no slepenajiem ieročiem ir «neķītrais koferītis», kurā izkārtoti «maigi» spīdzināšanas rīki - viņš saslēdza meitenes roku dzelžos un kutināja, līdz meles atzīsies! Bet, ja tas nelīdzēja, viņš centās iebiedēt meitenes ar «melnu humoru».

Brīvā meitene Santa randiņu sāka ar romantisku zirgu izjādi, bet Arnis, sapratis, ka randiņa partnere nav viņa gaumē, sāka «sist kanti» staļļa saimniecei. Santa ar to nebija mierā un randiņa turpinājumā tiks pārmīti arī skarbi vārdi. Santa Arni nosauks par lecīgu un iedomīgu, bet Arnis prātos, ka gultā viņa «ir auksta».

Pāris no Rēzeknes – Līga un Māris jau otro reizi izmēģināja savu laimi spēlē, šoreiz apgrieztās lomās. Arnim meitene tīri labi patika un amizantā «spīdzināšana» tika aizvadīta koķetērijā, līdz uz meitenes ķermeņa tika rakstīti mīlas vārdi.

Vīrs Māris, redzot notiekošo no malas centīsies neizrādīt savu greizsirdību, jo Līgai uzticoties, tomēr Arņa visatļautība sāka Mārim pamatīgi krist uz nerviem.

Trešajā randiņā jautrību un smieklus nebija iespējams apstādināt, šķiet, Arnis bija atradis savu īsto. Precētā Inese «ies uz pilnu banku» - ļaujot sevi apčamdīt, gan visādi citādi aplidot.

Beigu beigās, Arņa intuīcija nemeloja un viņš izvēlējās brīvo sievieti, naski piesavinoties 800 eiro balvu sev.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu