Kašers atgriežas «RīgaTv24» raidījumā «Rīgas stila pavēlnieks»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Madara Gritāne

Multimākslinieks Kašers atzīst, ka «RīgaTv24» un raidījums Rīgas stila pavēlnieks viņam ir kā otrās mājas, tāpēc atgriezties šovā  ir tas pats, kas atgriezties pie ģimenes! 

«Šovs ir lielisks ar to, ka te var mācīties gan no stilista veiksmēm, gan gluži pretēji – stila kļūmēm! Pirmo trīs sezonu laika es pats kardināli mainīju un izkopu savu izskatu – stilistu un ekspertu ieteikumi ļoti būtiski mainījuši arī manu redzējumu par modi un iespējām iepirkties arī Latvijā! Šī sezona ir BOMBA!!! Kreatīvākie, radošākie un pārliecinātākie stilisti satiekas vienuviet! Kas var būt labāks par to?», skaidro multimākslinieks.

Modes pasākumu režisore un imidža dizainere Kristīne Rudzinska atzina, ka ir ieinteresēta uzzināt, kā izvērtīsies sezona, jo ir patiesi pārsteigta par spēcīgajiem stilistiem, kuri sacentīsies šajā sezonā.

«Rīgas stila pavēlnieks» 10. martā aizvadīja 6. sezonas pirmo raidījumu, kurā žūrija - pasākumu režisore Kristīne Rudzinska, modes žurnāliste Anita Sedliņa un «Rīgas stila pavēlnieks» 2. sezonas uzvarētājs Sergejs Hatanzeiskis vērtēja stilistes Ilzi Grickus un Jūliju Fedorenkovu. Kā pēc raidījuma minēja dalībnieces, žūrijas vērtējums un kritika esot bijuši adekvāti un vērtīgi.

Raidījumu būs iespējams skatīt katru piektdienu plkst. 20:30 kanālā RīgaTV 24, ar atkārtojumu sestdienās plkst. 15:00, bet kā jau iepriekšējās sezonās, tā arī šoreiz mūsu skatītājiem būs dota lieliska iespēja šovu vērot klātienē un piedalīties filmēšanā katru ceturtdienu 20:00 televīzijas kanāla «RīgaTV 24» studijā, Blaumaņa ielā 32.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu