Šodien sākas mīlas stāsts «Mīli mani mūžam»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LNT rudens sezonā piedāvā jaunu pašmāju seriālu «Mīli mani mūžam». Šodien plkst. 18.45 televīzijas ekrānos varēs vērot seriāla pirmo sēriju. Seriāls «Mīli mani mūžam» LNT ēterā tiks demonstrēts katru nedēļu no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.45.

Kā iepriekš ziņots, «Mīli mani mūžam» ir stāsts par divu jauniešu — Elīzas un Gustava — mīlestību. Par divām naidīgi noskaņotām ģimenēm — Grosvaldiem un Vīksnām, kuru bērni satiekas un iemīl viens otru. Elīzai un Gustavam jāslēpj sava mīlestība, jo viņi zina, ka ģimenes aizliegs būt kopā. Intrigas, meli un nodevība Elīzu un Gustavu sagaida uz katra soļa. Tomēr, lai kādus šķēršļus liktenis viņiem liktu pārvarēt, jauniešu mīlestība būs stiprāka.

Varoņu lomās iejutīsies gan iemīļoti aktieri, gan jaunie talanti. Seriālā redzēsim Juri Žagaru, Intaru Rešetinu, Intu Tiroli, Ievu Pļavnieci, Leonardu Ķesteri-Kļaviņu, Normundu Laizānu, Zani Aļļēnu, Daini Grūbi un citus.

Seriāla režisors ir Armands Zvirbulis, producente — Ligita Lukstraupe. Scenāristi: Viktors Duks, Jānis Lācis un Daina Tabuna.

Seriālam «Mīli mani mūžam» uzrakstīta īpaša tituldziesma, kuru arī varēs dzirdēt šodien — seriāla pirmajā sērijā! Dziesmas nosaukums ir «Nāc», tās mūzikas un teksta autors ir Kristaps Rasims. Kristaps ir grupas «Bez PVN» dalībnieks, rakstījis mūziku un dziesmas Latvijas Kultūras akadēmijas Dailes teātra 9. studijas diplomdarba izrādei — Rūdolfa Blaumaņa lugai «Ugunī». Dziesmu «Nāc» izpilda Gints Andžāns, kurš seriālā «Mīli mani mūžam» spēlē Elīzas (Zane Aļļēna) brāļa lomu, un Ērika Eglija. Muzikālo pavadījumu — ģitāru un taustiņinstrumentus — spēlē Kristaps Rasims, bungas — Mārcis Pļaviņš.

LNT rudens skaistākais mīlas stāsts — «Mīli mani mūžam» — jau šovakar plkst. 18.45.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu